Curs de astrologie

Curs de astrologie
Cursuri de astrologie

Sponsorizat

luni, 27 septembrie 2010

Astrologie vizuala, traditionala, prelegeri, workshop astrologie vizuala

Prelegeri de Astrologie Traditionala/Vizuala
Metoda Cosmin Tomescu

Calea spre Nemurire
Taramul Zeilor
Fast si Nefast
Stele Regale
Gratia Divina si Compasiunea. Puritatea Inimii si Intentiei. O perspectiva astrologica

Aceste prelegeri reprezinta initierea in sistemul antic al astrologiei vizuale adaptat pentru astrologul modern. Metoda de analiza este originala iar pentru a asimila informatiile prezentate nu sunt necesare cunostinte de astrologie.

Mai multe informatii

Tel: 0769.618.187 Cosmin Tomescu

Email cosmin [at] astrobar punct ro

marți, 14 septembrie 2010

Horoscop septembrie, conjunctia SATURN-SOARE


Horoscop septembrie, conjunctia SATURN-SOARE

Acest moment coincide cu Decanul marcat de ARCTURUS cel ce stapaneste cainii de vanatoare, dublat de conjunctia polara VENUS/MARTE ce paraseste constelatia Fecioarei, raportata zodiacal la intrarea in al doilea Decan al Scorpionului.
Vom etala arcanele corespondente acestui important aspect astral.
Conjunctia se produce pe cercul zodiacal in primul decan al Balantei si de aceea vom etala


30 şi 2. Balanţa (Decanul I). -Jupiter. - Cele două Cupe. Arcanul ne va vorbi despre necesitatea reconcilierii si de controlul energiilor polare simbolizate de cainii condusi de ARCTURUS (CANES VENATICI) cat si de conjunctia polara MARTE-VENUS. Aspectul este deosebit de activ pentru cei nascuti in perioada 22sep-1oct darsi pentru cei ce au la ascendent primul decan al Balantei sau al doilea Decan al Scorpionului.

Horoscop septembrie 2010, Constelatia Fecioarei in imagini


Pentru textul complet si previziuni vizitati siteul asae.ro ce contine articole de astrologie traditionala si eneagrama iar pentru a aprofunda sistemul traditional al Decanilor va puteti inscrie la cursul de astrologie initiatica sau comanda lucrararile mele de initiere in astrologia stelelor fixe


Soarele rasare in VIRGO

Voi ilustra aici principalele aspecte astrologice ale lunii septembrie asa cum sunt ele percepute din punct de vedere al astrologiei vizuale avand ca punct de referinta Romania.

Saturn rasare impreuna cu Soarele in VIRGO
in timp ce importanta ARCTURUS marcheaza intrarea in noul decan.
Mai multe informatii despre aspectele formate in constelatia FECIOAREI aici

marți, 7 septembrie 2010

Constelatii vizibile partial


MENKENT, stea din CENTAUR LA APUS
Mai multe despre constelatii partial vizibile si simboluri fragmentate aici
Stea din Centaur rasarind
O parte din Centaur deasupra orizontului

Altitudinea maxima pe care o atinge steaua Menkent este de +09°14' ceea ce blocheaza simbolul la nivelul inconstientului colectiv, constelatia neputand fi observata din aceasta locatie, altitudinea necesara observarii fiind +11
°.

In data de 22 noiembrie steaua marcheaza rasaritul Soarelui si intervalul zodiacal 1-2 grade Gemeni/Sagetator. Am prezentat mai jos tema astrologica corespunzatoare momentului de rasarit heliacal pentru 2010 ce coincide cu Luna Noua. Plasarea lui Jupiter la IC in acest moment important indica o hiperactivare a acestui simbol la nivelul inconstientului colectiv influentand perioada 22-30 noiembrie oferind lectii importante celor nascuti in aceasta perioada(22-30 nov) dar si nativilor primelor zile ale Gemenilor si ultimului decan al Pestilor; este vorba de o transformare a modului in care cei nascuti in aceste intervale isi vor modifica modul in care primesc lectiile vietii, apar oportunitati legate de studiu, legalizari, certificari, inovatii, distrugerea anumitor conventii, contributii la evolutia mentalitatii epocii, sansa de a utiliza un anume talent, de a oferi o informatie necesara partenerului.
Momentul poate reprezenta si constientizarea cauzei unei boli fizice ori spirituale, determinand o accelerare a evolutiei individului in cauza in special pentru cei nascuti in primele zile ale Sagetatorului si Gemenilor dar si pentru nativii gradului 23-24 al Pestilor si Fecioarei.
Pentru acesti nativi apare sansa de a invata predand
"Vei preda
cel mai bine ceea ce
ai cea mai mare nevoie
sa inveti."
iar marea lectie de viata poate fi
"Traieste
astfel incat niciodata
sa nu-ti fie rusine
daca orice din ceea ce faci
sau spui este publicat
de jur imprejurul globului –
chiar daca
ceea ce este publicat
nu este adevarat."
si nu uita

"Fiecare persoana,
toate evenimentele vietii tale
sunt acolo deoarece tu
le-ai atras acolo.
Ce vei alege sa faci cu ele depinde de tine.
"
Iluzii
Aventurile unui Mesia recalcitrant
de Richard Bach

Menkent culmineaza in momentul in care PROCYON, anuntatoarea lui SIRIUS, stea ce marcheaza sansele ce nu dureaza, apune. Aceasta relatie formata intre cele doua stele confirma lectia de viata oferita de Centaur aici si acum, sansa ce poate fi folosita corect sau ignorata.
Caracterul transformator al momentului este evidentiat si de plasarea lui Pluto la AS in timp ce MENKENT culmineaza.

Etalare 22 nov

In acord cu Traditia arcanul ridicat la Ascendent va fi

60. Săgetătorul (Decanul I). - Saturn. (Sclavul Sabiei). ca indiciu al problemelor cu caracter oficial ce trebuiesc rezolvate. Cartile de curte de cele mai multe ori sunt indiciu al relatiilor interumane si in acest caz poate fi vorba de oficializari ce afecteaza asocieri, parteneriate.



>


duminică, 5 septembrie 2010

Horoscop 1-10 septembrie ALFARD

ALPHARD rasare inaintea Soarelui 1 septembrie 2010. Pentru a afla ce semnificatii astrologice are acest moment faceti click pe link

ASPECTE ASTRALE IMPORTANTE SEPTEMBRIE

In data de 10 septembrie 2010, Soarele va parcurge ultima parte a constelatiei LEO in relatie cu puternica stea DENEBOLA si din punct de vedere al relatiei vizuale vom percepe activarea arcanului corespunzator ultimului Decan al Leului, DENEBOLA rasarind cu doar cateva minute inaintea Soarelui


iar prin proiectia stelei pe eliptica vom avea activ decanul al treilea al Fecioarei



Fixed star: DENEBOLA
Constellation: Beta (β) Leo
Longitude 1900: 20VIR14 Longitude 2000: 21VIR37
Declination 1900: +15.08' Declination 2000: +14.35'
Right ascension: 11h48m Latitude: +12.15'
Spectral class: A4 Magnitude: 2.2
va fi activ ultimul Decan al Fecioarei.

Vom etala arcanele corespondente acestui puternic moment astral pentru cercul fatidic al anului 2010.
DENEBOLA va influenta urmatoarele 10 zile in acord simbolic cu ultimul decan al Leului
9. Leul (Decanul III) — Jupiter (Luptătorul Cupei).
In data de 14 septembrie steaua va marca dublu Soarele, atat prin proiectie pe eliptica Soarele parcurgand gradul corespondent stelei din coada Leului cat si prin plasarea in Decanul dominat simbolic de aceasta ridicand la orizont arcanul
10. Fecioara (Decanul III). - Saturn (Cele zece Sceptre).
Steaua determina revolte, aparitia unor evenimente ce contravin intereselor majoritatii, probleme cu autoritatea. Arcanele rezultate indica ingreunare, suprasolicitare, proiecte fara finalitate.
Cei mai afectati sunt nativii perioadei 1-10 septembrie/martie dar si cei nascuti in decanul III al Varsatorului sau Leului prin corespondenta simbolica.
Cei nascuti in primele zile ale Berbecului vor percepe reactivarea unor tensiuni ce isi au radacina in probleme nerezolvate atat in plan profesional cat si personal.

Legaturi

Legaturi

Horoscop Twitter / articole noi