Curs de astrologie

Curs de astrologie
Cursuri de astrologie

Sponsorizat

vineri, 29 octombrie 2010

Opposing forces to create balance

Opposing forces to create balance

Most times, western culture and the routine it implies make us prisoners of our own fears.
Knowledge means power, so the localization in time and space, the discovery of transcendent coordinates, with the help of Astrology, are chances for a modern human being to face his or her Higher Self.
This is not a confrontation, on the contrary, it is the lack of confrontation, it is the energy that flows through

Read More

miercuri, 27 octombrie 2010

Revolta si Luna plasata intre coarnele Taurului


Luna este plasata in coarnele taurului faceti clik pe imagine pentru interpretari. Revolta antibasescu - perspectiva astrologica



sâmbătă, 23 octombrie 2010

A doua luna plina in Berbec

Fenomenul extrem de rar se reflecta in randurile ce urmeaza asa cum Luna reflecta Lumina Soarelui.

"Two acorns
two shoes
two paths to choose

Two brilliants
two eyes
two moons in the sky

Two pillars
two trees
two kings if you please

Two hours
two days
two tenders to pay"

Poem by Grifas, The Sound of Sown Diamonds


Calea spre Nemurire

marți, 19 octombrie 2010

miercuri, 6 octombrie 2010

Etalare astrologica la Luna Noua octombrie,ORACOL 2010

Soarele rasare impreuna cu ARCTURUS iar Luna Noua va ridica la Ascendent gradul 19 al Gemenilor fixand drept punct de plecare pe cercul fatidic

6. Steaua Regală a Taurului (Stăpânul Cupei)


datorita prezentei lui ALDEBARAN la Rasarit, in timp ce Luna Noua va marca gradul al 15-lea al Balantei.

15(gradul) + 7 (zodia) =22 ==20
2

De la punctul de plecare pe Cercul Fatidic vom consulta arcanele
20 şi 1. Soarele. - Cupa.
30 şi 2. Balanţa (Decanul I). -Jupiter. - Cele două Cupe.

Etalarea se va remarca prin marcarea e cerc a lui Jupiter, in asociere cu primul Decan al Balantei, lipsit de aspecte cu planetele traditionale. Vom plasa arcanul 2 Cupe atat in casa horoscopica revelata de astrograma (XI) cat si in cea revelata de cercul fatidic (V).
Jupiter lipsit de aspecte va aduce excese datorate lipsei controlului asupra unui potential. Arcanul - semnificator al contrariilor ce se atrag si vindecarii, caduceus - plasat fizic in XI va trimite o raza in casa V, marcand inca o data dualitatea prin faptul ca proiectia este plasata in casa opusa a Horoscopului.

Etalarea prezinta in fapt legenda Dragonului Zburator format din DRACO si cele doua URSE ca aripi ale sale ce pazeste comoara sau dupa cum ne spun basmele, merele de aur.
Suntem opriti de gardianul comorii in cautarea noastra, este necesar sa infrangem dragonul/Balaurul pentru a ne atinge scopul.
Virtute ce trebuie activata: EROISMUL prin puritatea intentiei si integritate

Etalarea se poate reflecta in plan concret printr-o confruntare in vederea atingerii unui obiectiv si va afecta atat nativii semnelor astrologice implicate - ultimul decan al Pestilor, al doilea decan al Gemenilor dar si pe toti nativii Balantei, cat si pe cei ce activeaza in domenii ce pot fi corelate cu mitul succint prezentat, gardian al unei comori (paza si protectie, securitatea informatiilor, etc), persoane care au de depasit o incercare, examen - aici Dragonul se va opune si va fi necesara o planificare atenta a abordarii.
Etalarea defavorizeaza relatia cu autoritatea, calatoriile in strainatate, anunta activarea unor probleme de sanatate mai vechi ce ne pot testa organismul, cele mai afectate organe fiind rinichii si ficatul.
Nativii decanului 3 al Pestlor vor percepe cel mai accentuat efectele induse de Jupiter retrograd asociat acestui arcan, nu sunt recomandate semnari de documente sau calatorii.

marți, 5 octombrie 2010

Astrologie traditionala - Calea spre Nemurire



Povesti cu stele.
In 20 octombrie va avea loc prima lectia propriu-zisa din aceasta serie la care va invit sa participati. Conferintele vor avea loc in fiecare miercuri in intervalul 18.30-20.00 fiind urmate de “Cunoaştere sau explorare?!”, tema propusă de Viorel Oachesu. In acest mod seara de miercuri va deveni seara dedicata cerului si constelatiilor interioare la Satya.

vineri, 1 octombrie 2010

Horoscop octombrie 2010 in imagini


Pentru previziuni octombrie 2010 faceti click pe imaginile de mai jos. Pentru mai multe informatii despre astrologia vizuala vizitati siteul nostru



Horoscop octombrie 2010, constelatia Fecioarei, studiul decanilor din constelatia VIRGO. Previziuni astrologice pentru luna octombrie.


5 octombrie ARCTURUS - rasare heliacal si va marca urmatoarele 10 zile in acord cu Traditia.

Iata horoscopul momentului de Luna Noua din octombrie 2010


Luna Noua se formeaza in Decanul guverat de ARCTURUS si coincide cu o conjunctie VENUS/MARTE, toate aspectele indicand complementaritate, echilibrare a balantei, conciliere.

Arcanul ridicat la orizont va fi marcat de Steaua Regala a Taurului, ALDEBARAN.






6. Steaua Regală a Taurului (Stăpânul Cupei). Etalarea plaseaza arcanul sub dominatia lui Mercur in aspecte defavorizante in special pentru nativii ultimului Decan al Gemenilor si cei ai Fecioarei indicand schimbari in sau prin parteneriate dar si tensiuni in legatura cu oficialitatea, probleme legate de acte, dificultati de comunicare, schimbari ale cadrului in care activeaza. Se recomanda echilibru si pastrarea integritatii indiferent de tentatiile momentului.


Legaturi

Legaturi

Horoscop Twitter / articole noi