Curs de astrologie

Curs de astrologie
Cursuri de astrologie

Sponsorizat

miercuri, 22 aprilie 2009

25 aprilie - oracol tarot Luna noua

Luna Noua se formeaza la ora 6:23:00 in 5Tau04. Deoarece gradul al 5-lea a fost depasit vom asocia in traditie cu al 6-lea Arcan Dragostea si Decizia aflat astrologic sub influenta Taurului.


SENS DIVINATORIU

Inceperea unei noi relatii, decizie ce genereaza o schimbare majora in viata, alegere ce trebuie facuta, drum propriu, separare de familie, tentatie de evitat.

Pe cercul fatidic al acestui an incepand de la Decanul intai al Taurului vom regasi Luna asociata celor Cele şase Săbii (in imaginea de mai jos) ale micii arcana insemnand de doua ori 6 sau 6v sau vv.

Elementul aer indicat de arcana dublat de plasarea arcanului intr-o zodie de pamant (Taurul) indica un context instabil menit sa genereze o schimbare. Aerul ca expresie a fortei decizionale aduce schimbarea prin decizia libera (liber arbitru).

In plan material arcanul favorizeaza calatoriile (aer si apa), inceperea unui proiect, schimbarile radicale, confesarea. Plasarea acestui arcan in semnul Taurului insa va pune in lumina mai mult natura spirituala a acestuia ce vizeaza transformarea fundamentului vietii.

Acest arcan va fi activ in special pentru nativii primului decan al semnelorxe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator)

Este asociat prin traditie cu litera V, numele Victor/Victoria avand importante afinitati cu acest arcan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Legaturi

Legaturi

Horoscop Twitter / articole noi