Curs de astrologie

Curs de astrologie
Cursuri de astrologie

Sponsorizat

luni, 8 iunie 2009

Etalare la Luna Plina 7 iunie 2009

Luna tranziteaza in 17SAG07

60 şi 5. Săgetătorul (Decanul II). - Saturn. - Cei cinci Sicli.
Perioada este contraindicata relatiei cu oficialitatea, solicitarii de imprumuturi sau favoruri si investitiilor.
Perioada dureaza 5 zile indicata de numarul arcanului.

Gradul 18 se traduce in seria majora prin LUNA , arcan ce ne va influenta pana in momentul in care Luna formeaza ultimul patrar.

Arcana simbolizeaza caminul, imaginatia, abisurile fiintei, temerile si tenebrele interioare. Este un avertisment ce ne ndeamna sa ne oprim pentru o clipa din tot ceea ce intreprindem.

Nu favorizeaza actiunile legate de camin(schimbarea sau renovarea casei, contractele legate de casa, casatoria, intemeierea unei familii) si arata ca mai sunt unele probleme de rezolvat in legatura cu propria persoana inainte de a trece la rezolvarea problemelor cu ceilalti.

Sentimental poate indica o perioada romantica in cadrul relatiei dar care implica si o anumita doza de nostalgie referitoare la o relatie mai veche sau la trecutul relatiei. Arcana se opune schimbarilor.

Profesional reflecta mai mult temerile noastre decat problemele reale.

Este posibil sa apara insa dpdv financiar unele cheltuieli legate de casa.

LUNA guverneaza din punct de vedere al sanatatii stomacul si creierul. Poate detrmina retentie de lichide, insomnii, probleme de memorie.

Pietrele ce te ajuta sa folosesti energie conservatoare degajata de arcana sunt cuartul de stanca si cuartul alb iar plantele ce trezesc forta LUNII sunt nufarul si musetelul.

Culoarea asociata este ALBUL.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Legaturi

Legaturi

Horoscop Twitter / articole noi