Curs de astrologie

Curs de astrologie
Cursuri de astrologie

Sponsorizat

marți, 26 mai 2009

Etalarea zodiacului :: O arcana pentru fiecare zodie

Etalarea zodiacului


Pe cercul fatidic al acestui an vom stabili drept punct de plecare decanul tranzitat de Soare.


7. Gemenii (Decanul I). - Marte (Cele şapte Sceptre)

Vom plasa 7 de sceptre/bate/trefle in Semnul Gemenilor si vom continua identificand pozitia lui Marte - Berbec - Decanul al treilea

5. Berbecul (Decanul III). - Mercur (Cele cinci Săbii).

Plasam 5 de spade in Berbec si ne continuam etalarea stabilind pozitia lui Mercur

6. Taurul (Decanul III). - Jupiter (Cele şase Sceptre). Acest arcan va fi plasat in Taur iar etalarea continua prin arcanul semnificat de pozitia lui Jupiter

90. Vărsătorul (Decapul III). - Saturn (Luptătorul Siclului). Cavalerul de monede va fi astfel plasat in Varsator si etalarea va fi continuata prin decanul doi al Fecioarei ocupat de catre Saturn.

10. Fecioara (Decanul II). — Mercur (Cele zece Săbii). 10 de spade va fi plasat in Fecioara iar etalarea noastra ajunge intr-un punct mort datorita intoarcerii la un arcan deja plasat in horoscop (Cele cinci Săbii) ir virtutea lui Mercur ce guverneaza si decanul al doilea al Fecioarei.

Sa recapitulam arcanele extrase si pozitia lor in zodiac:

Cele cinci Săbii in BERBEC

Scurta interpretare:

In ciuda eforturilor dvs de a indrepta starea lucrurilor se pare ca nimic nu va iese. Conflicte. Natura violenta a semnului in care este plasat acest arcan mareste riscul de conflicte.

Cele şase Sceptre in TAUR

Scurta interpretare:

Reusita sigura in orice domeniu. Posibile calatorii. Promovare, relatie excelenta cu superiorii.Arcanul Victoriei va influenta Taurul in aceasta perioada.

Cele şapte Sceptre in GEMENI

Reusita prin lupta. Favorabil activitatii fizice.

RACUL nu este ocupat si de aceea vom extrage o arcana raportandu-ne la guvernatorul astrologic al acestui semn zodiacal, LUNA.

Luna este crescatoare, in RAC (27-28 MAI)

8. Cancerul (Decanul II). - Luna (Stăpâna Cupei)

Stăpâna Cupei / Regina de cupe in RAC

Simbolizeaza intelegerea, si sensibilitatea. Ajutor din partea unei femei. Intuitia nu va inseala, ascultati-o. Beneficiati de protectie.

LEUL neocupat ne vom raporta la Decanul Soarelui si vom trasa o raza din semnul Gemenilor, a XI-a casa astrologica indicand sustinere primita intr-un proiect ce implica persoane influente sau oficialitati, organizatii, asociatii. Este favorabil solicitarii de imprumuturi sau favoruri.

Cele 10 spade in FECIOARA

Trebuie sa trageti o linie finala pt a va elibera din situatia prezenta.Risc de separare. Casa a-x-a ocupata de 7 sceptre anunta schimbari in plan profesional. Nativii celui de al doilea decan sunt mai afectati de aceste influente.

BALANTA nu este ocupata dar plasarea lui 10 de spade in Fecioara aduce riscul de a fi activate afectiuni respiratorii si ale coloanei vertebrale. Venus tranziteaza ultimul decan al Berbecului in asociere cu 5 spade si poate aduce unele tensiuni in plan relational. Evitati conflictele.

SCORPIONUL neocupat dar se va resimti influenta lui 6 de sceptre plasat in TAUR, a 7-a casa astrologica. Este vorba de reusite cu ajutorul partenerului sau la depasirea unei perioade tensionate in relatia de cuplu.

SAGETATORUL beneficiaza de 7 sceptre in a 7-a casa astrologica si de JUPITER plasat in VARSATOR, in a 3-a casa astrologica asociat arcanului Luptătorul Siclului. Calatoriile sunt favorizate cat si toate activitatile intelectuale. Posibile conflicte in parteneriate.

CAPRICORNUL posibile probleme cu studiile sau de natura oficiala datorate plasarii lui 10 de spade in a IX-a casa astrologica.

VARSATORUL
va fi ocupat de Luptătorul Siclului ce aduce perseverenta, consecventa, stabilitate. Sunt favorizate investitiile in special in domeniul imobiliar.

PESTII primesc in a 7-a casa a horoscopului arcanul 10 de spade ce indica transformari radicale in sfera relationala atat in plan personal cat si in parteneriatele de afaceri.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Legaturi

Legaturi

Horoscop Twitter / articole noi