Curs de astrologie

Curs de astrologie
Cursuri de astrologie

Sponsorizat

luni, 18 mai 2009

Tarot, oracol, horoscop egiptean tendintele saptamanii 18 - 24 mai

La inceputul acestei saptamani Soarele tranziteaza ultimul decan al Taurului sub dominatia lui Jupiter

6. Taurul (Decanul III). - Jupiter (Cele şase Sceptre).

si asociat arcanului 6 sceptre pe care traditia il prezinta drept simbol general al reusiei. Jupiter este prezent in ulimul decan al Varsatorului in aspect tensionat cu Soarele si Mercur, aceasta conjunctie fiind deja activata de putrnica stea fixa ALGOL.

Inceputul saptamanii favorizeaza reusita in dispute pentru nativii guvernati de Jupiter (Sagetator si Pesti) , pentru nativii ultimului decan al Varsatorului dar va aduce dificultati nativilor Taurului.
Este recomandabil ca in aceasta saptamana sa ne punem in ordine anumite aspecte ale vietii ce au legatura cu oficialitatea sau autoritatea(acte, solicitari de favoruri, procese, etc.) dar nu este recomandabil sa demaram actiuni noi .

In noaptea dintre 20 si 21 mai Soarele va forma conjunctia cu ALCYONE, cea mai importanta stea din constelatia Pleiadelor, cele sapte surori.
Pe cercurile fayidice egiptene acest punct este marcat de Steaua Regală a Taurului si de arcanul Stăpânul Cupei (Regele de Cupa).
Ziua de 21 favorizeaza schimbarile importante atat in plan profesional cat si in ceea ce priveste viata persoanala. Este un moment astrologic prielnic inceperii oricarui proiect.
Regele de cupe se refera la bunavointa castigata si sprijinul multimilor (popularitate) . Deciziile importante ce afecteaza un colectiv sunt primite astazi cu mai multa bunavointa.

Din 22 MAI arcanul activ prin raportarea la cercul fatidic este

7. Gemenii (Decanul I). - Marte (Cele şapte Sceptre)

Marte
este plasat in Berbec, intr-o pozitie de forta in aspecte favorabile. Ziua este guvernata de Venus (Vineri), plasata la randul ei sub tutela martiana in Berbec.
Este amplificat principiul masculin, apare o tendinta crescuta spre combativitate si inclina catre a cuceri/asedia. Aspectul favorizeaza nativii semnelor umane (Gemeni, Fecioara, Varsator) care vor putea exploata din plin energia martiana.
Nativii Berbecului pot percepe stari de agitatie si ziua se poate dovedi mai incarcata decat de obicei.
Din punct de vedere al sanatatii sunt activate afectiunile legate de respiratie si tonus muscular. Este favorizata tratarea tuturor afectiunilor legate de sistemul imunitar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Legaturi

Legaturi

Horoscop Twitter / articole noi