Curs de astrologie

Curs de astrologie
Cursuri de astrologie

Sponsorizat

joi, 5 august 2010

Stele fixe - SIRIUS

INFLUENTA STELELOR FIXE IN HOROSCOPUL PERSONAL


CURS ASTROLOGIE INITIATICA (Elemente de astrologie vizuala, evolutiva, holistica, psihologica, tehnici antice de analiza a aspectelor astrale).
Specificati la comentarii sirius si veti primi in email programa pentru 2010.

Din punct de vedere astrologic, privind de pe Pamant, SIRIUS este semnul manifestarii lui Dumnezeu si al intregii Creatii.

Cea mai importanta stea fixa este SIRIUS si creeaza trecerea intr-o alta dimensiune, intrarea in sacru legatura noastra cu Divinitatea marcand in mod decisiv orice astrograma se afla sub razele sale; si cand spun razele sale ma refer mai mul la o perspectiva vizuala, astronomica decat la limitarea influentei acestei stele asupra unui singur grad al zodiacului.

SIRIUS, ca si soarele nostru va rasari, culmina, apune si atinge punctul cel mai jos marcat de intrarea in infernul zodiacului.

Data la care SIRIUS rasare/apune difera pentru fiecare localitate si de aceea si gradul pe care il marcheaza in zodiac asociat cu faza de rasarit sau apus difera. In data de 5 august SIRIUS rasare impreuna cu SOARELE pentru Bucuresti si de aceea aceasta zi este marcata de influenta puternicei stele. In zilele ce urmeaza SIRIUS va rasari mai devreme iar in data de 12 august diferenta dintre cele doua momente de rasarit va defini momentul in care steaua are cea mai buna vizibilitate in raport cu SOARELE putand fi observata pentru o perioada scurta inainte de rasaritul SOARELUI.

In acest mod SIRIUS va afecta in special pe cei nascuti in 5 si 12 august (pentru Bucuresti)dar toti cei nascuti in acest interval vor resimti imfluenta puternicei stele.
Influenta poate fi judecata in acord cu arcana specifica decanului 2 a Leului sau Varsatorului pentru anul in care se face aceasta analiza.
Data de apus a stelei va fi asociata cu al 3-lea grad al Gemenilor marcand temele astrologice ale celor nascuti in jurul lui 24 mai. Dupa ce SOARELE apune steaua va fi vizibila pe cer intreaga noapte. Aceasta data va fi in egala masura sub influenta PLEIADELOR(steaua principala a constelatie ALCYONE) si a lui SIRIUS pentru nasterea in Bucuresti, ALCYONE determinand intr-o tema feminina casatoria iar in tema masculina va fi asociat vietii profesionale. In acest fel influenta celor doua stele se va imparti marcand diverse determinari in harta natala ce pot fi aprofundate cunoscand particularitatile temei.
Influenta poate fi judecata in acord cu arcana specifica decanului intai al Gemenilorsau Sagetatorului pentru anul in care se face aceasta analiza.
SIRIUS va atinge punctul cel mai inalt in momentul in care Mjlocul Cerului de pe ceasul zodiacului va atinge gradul al 14-lea al Racului in asociere cu intervalul 4-6 iulie marcand pe cei nascuti in aceasta perioada iar complementar va fi plasata in punctul cel mai de jos al hartii in gradul al 14-lea al Capricornului.
Influenta poate fi judecata in acord cu arcana specifica decanului 2 a Racului sau Capricornului pentru anul in care se face aceasta analiza.

Modul in care aceasta stea atinge harta dumneavoastra depinde de aspectele planetelor si situarea acestora in casele Horoscopului.

Extras din Initiere in Astrologia Stelelor Fixe, ZODIACUL CIRCADIAN de Cosmin A. Tomescu, lucrare in curs de aparitie la Editura Full Moon.

© 2010 Cosmin A. Tomescu ®


CURS ASTROLOGIE INITIATICA

Elemente de astrologie vizuala, evolutiva, holistica, psihologica, tehnici antice de analiza a aspectelor astrale
Specificati la comentarii sirius si veti primi in email programa pentru 2010.

Multumesc lui FRABATO MAGICIANUL pentru discutia lamuritoare pe aceasta tema.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Legaturi

Legaturi

Horoscop Twitter / articole noi